Berki Tamás

14 évesen kezdte zenei pályafutását saját beatzenekarában. Nyert nemzetközi ifjúsági jazzénekes világversenyt, a Nemzetközi Jazz Federáció „Best of” listája a mai napig Európa egyik legjobb férfi jazzénekeseként tartja számon. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének művésztanára és a Kőbányai Könnyűzenei Stúdió Énektanszak vezetője. Szerzői albumain közel félszáz saját dalt jegyez zenével és- elhivatottan- magyar szöveggel. 2004-ben megkapta a legmagasabb szakmai kitüntetést, a Magyar Jazz Szövetség „Szabó Gábor Életműdíját”. Kapott Artisjus-díjat, Inter-Lyra-díjat, magáénak tudhatja a Duna televízió Nívó-díját, 2007-ben pedig átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét. Legfrissebb, hogy 2015-ben az év legjobb jazz lemezéért Fonogram díjat kapott.

“2016 január 9-én, Hévízen a Sportcsarnok Újévköszöntő koncertjén rövid időn belül másodszor volt alkalmam kellemesen meglepődni a Happy Dixieland Band profizmusán…Remek hangulatú, oldott, kedves humorral vezetett műsorukon dinamikusan, pontosan, színesen és stílusosan muzsikáltak, körbejárva a XX. századelő meghatározó jazz irányzatait hitelesen és szórakoztatóan, a zenei tartalmakat tekintve éppen úgy, mint a stílushű külsőségeket…Rövid közös műsorunkban is “pontosan, szépen” körítették énekemet az én saját, az együttes és -ami talán a legfontosabb- a tisztelt publikum örömére!”
Üdvözlettel Berki Tamás
Budapest, 2016 január 23.

Csobot Adél

A magyar swing új üdvöskéje 2012-ben próbált szerencsét az X-faktor harmadik szériájában, ahol egészen a harmadik helyig jutott, mentora Malek Miklós volt. 2013 áprilisában megjelent első saját dala „Swing hatás” címmel, majd megkapta a Kornay Mariann Művészeti Díjat. 2013 novemberében megjelent az első lemeze, „Ami a szívemen, a számon” címmel. A TV2 csatornáján futó “Sztárban Sztár” című műsorában ismét bizonyította, megcsillogtatta sokszínűségét, tehetségét az ország, a tévénézők számára.

Malek Andrea

„Fellépni olyan nekem, mintha randevúra mennék” Az énekesnő számtalan műfajban megmutatta már magát, és nem csupán énekesnőként hanem színésznőként, tehetségkutató mentoraként és nem utolsó sorban édesanyaként. Nem mellesleg pedig egy igen nehezített pályán, hiszen az osztrák fővárost választotta lakhelyéül, így folyamatosan ingázik a hazája és  – ahogy ő fogalmaz – a fészke között.

Malek Andrea, mint a magyar musical koronázatlan királynője tizennyolc éves korától kezdve számtalan főszerepet játszott hazai, és nemzetközi színpadokon ( Evita, Nyomorultak, Sakk, Muzsika hangja, Chicago, Wake Up!,Elisabeth, Camelot, Macskák…).

A híres zenészcsalád gyermeke a színház mellett sosem szakadt el a pop-, jazz zenétől, amiben felnőtt, és mára értékes, széles palettájú előadóvá fejlődött. A kultúra nemzetközi nagyköveteként áll magyarként bárhol a színpadon, szállítja az értékes zenét, amerre csak jár.

Farkas Gábor Gábriel

Életrajz hamarosan…